Logo

Varm kakao med cognac

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 spsk piskefløde
2 dl kakaosødmælk
¼ dl cognac
15 g revet chokolade

Fløden piskes til skum. Kakaosødmælken varmes op i en gryde og cognac hældes i.
Blandingen hældes i et krus og pyntes med flødeskum og revet chokolade.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 2.073 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?


Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her