Logo

Varm kakao med cognac

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
4 spsk piskefløde
2 dl kakaosødmælk
¼ dl cognac
15 g revet chokolade

Fløden piskes til skum. Kakaosødmælken varmes op i en gryde og cognac hældes i.
Blandingen hældes i et krus og pyntes med flødeskum og revet chokolade.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.344 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Slush iceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Her gik solen henEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Sparkling Ginger punchEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Semifreddo med nougatEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!