Logo

Varm kakao med ingefærskum

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Varm kakao med ingefærskum 

Det er godt med en varm irish cocoa i kabyssen på en kold aften.

 

4 spsk kakao

2 spsk sukker

½-1 dl kaffe

8 dl mælk

Ingefærskum:

2,5 dl piskefløde

1 spsk stødt kanel

3-4 spsk finthakket syltet ingefær

whisky

 

Rør kakao, sukker og kaffe sammen i en gryde.

Varm det op, og rør i det, til sukkeret smelter.

Hæld mælken i, varm kakaoen op under omrøring til ca. 80°C.

Pisk fløden til skum.

Vend kanel og ingefær i skummet.

Server kakaoen med ingefær skum til.

Også dejlig tilsat lidt whisky.

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.790 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?