Logo

Varm kakao med ingefærskum

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Varm kakao med ingefærskum 

Det er godt med en varm irish cocoa i kabyssen på en kold aften.

 

4 spsk kakao

2 spsk sukker

1/2-1 dl kaffe

8 dl mælk

Ingefærskum:

2,5 dl piskefløde

1 spsk stødt kanel

3-4 spsk finthakket syltet ingefær

whisky

 

Rør kakao, sukker og kaffe sammen i en gryde.

Varm det op, og rør i det, til sukkeret smelter.

Hæld mælken i, varm kakaoen op under omrøring til ca. 80°C.

Pisk fløden til skum.

Vend kanel og ingefær i skummet.

Server kakaoen med ingefær skum til.

Også dejlig tilsat lidt whisky.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.579 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• PolarkaffeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Fødselsdagsdrink med jordbær og hvidvinEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Chai latteSådan tilbereder du en stor kop chai latte
• Banan-squashkageDejlig kage med banan og squash der kan serveres som dessert eller måske til...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!