Logo

Varm kakao med ingefærskum

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Varm kakao med ingefærskum 

Det er godt med en varm irish cocoa i kabyssen på en kold aften.

 

4 spsk kakao

2 spsk sukker

1/2-1 dl kaffe

8 dl mælk

Ingefærskum:

2,5 dl piskefløde

1 spsk stødt kanel

3-4 spsk finthakket syltet ingefær

whisky

 

Rør kakao, sukker og kaffe sammen i en gryde.

Varm det op, og rør i det, til sukkeret smelter.

Hæld mælken i, varm kakaoen op under omrøring til ca. 80°C.

Pisk fløden til skum.

Vend kanel og ingefær i skummet.

Server kakaoen med ingefær skum til.

Også dejlig tilsat lidt whisky.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.332 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• IcecoffeeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Vanille milkshake 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Jordbær lassi - kold sommerdrikEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Indbagte reine-clauderEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os