Logo

Varm styrmands eggnogg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Varm styrmands eggnogg

2-4 cl cognac eller brandy

1 pasteuriseret æggeblomme 2 tsk. honning

2 dl sødmælk

1/2 stang vanilje

 

Pisk cognac, æggeblomme og honning sammen i en skål.

Varm mælken op med korn og resten af vaniljestan­gen, "skal ikke koge".

Fjern vaniljestangen, og pisk mælken i æggemassen.

Fordel drikken i 2 varme glas, og server den straks.

 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.560 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• HavtornsnapsEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Solbær shakeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• HybendrikEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Frugtsalat med passionsfrugtsauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!