Logo

Varm styrmands eggnogg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Varm styrmands eggnogg

2-4 cl cognac eller brandy

1 pasteuriseret æggeblomme 2 tsk. honning

2 dl sødmælk

½ stang vanilje

 

Pisk cognac, æggeblomme og honning sammen i en skål.

Varm mælken op med korn og resten af vaniljestan­gen, "skal ikke koge".

Fjern vaniljestangen, og pisk mælken i æggemassen.

Fordel drikken i 2 varme glas, og server den straks.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.540 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?


Effektiv reklame - klik her