Logo

Varm sommer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Varm sommer

3 dl kirsebær
3-400 g vandmelon uden kerner
½ liter jordbær
1 tsk chilipulver
1 tsk stødt ingefær
70 cl tør, mousserende hvidvin
50 cl mineralvand
1 dl brun farin

 

Skyl kirsebærrene, og tag stenene ud.

Fjern skrællen fra melonen, og skær melonen i mindre stykker.

Skyl jordbærrene. Fjern stilkene. Store bær skæres i halve.

Bland krydderier, vin og vand i en pæn skål.

Læg frugt og bær i.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.474 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Æblegløgg med ingefær og timianHvem siger, at gløgg skal serveres i krus? Gør anretningen mere festlig og hæld den i...
• JulebowleEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Aperol spritzItalienernes foretrukne velkomstdrink er en Spritz lavet af Aperol blandet med hvidvin...
• Æbleriddere med marcipanEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!