Logo

Varm sommer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Varm sommer

3 dl kirsebær
3-400 g vandmelon uden kerner
½ liter jordbær
1 tsk chilipulver
1 tsk stødt ingefær
70 cl tør, mousserende hvidvin
50 cl mineralvand
1 dl brun farin

 

Skyl kirsebærrene, og tag stenene ud.

Fjern skrællen fra melonen, og skær melonen i mindre stykker.

Skyl jordbærrene. Fjern stilkene. Store bær skæres i halve.

Bland krydderier, vin og vand i en pæn skål.

Læg frugt og bær i.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.780 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?