Logo

Varm solbærrom

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1/2 dl solbærsaft
2 dl kogende vand
4 cl mørk rom
1 tsk brun farin
 
Hæld solbærsaften i et stort varmebestandigt glas, og hæld kogende vand i.
Tilsæt mørk rom og brun farin.
Rør rundt indtil sukkeret er opløst.
Serveres i et højt, varmebestandigt glas eller krus.
Man kan evt. binde en serviet rundt om glasset for at holde på varmen.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.039 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Gløgg ekstrakt 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• SangriaEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Flydende æbleskiverEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!