Logo

Varm solbærrom

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

½ dl solbærsaft
2 dl kogende vand
4 cl mørk rom
1 tsk brun farin
 
Hæld solbærsaften i et stort varmebestandigt glas, og hæld kogende vand i.
Tilsæt mørk rom og brun farin.
Rør rundt indtil sukkeret er opløst.
Serveres i et højt, varmebestandigt glas eller krus.
Man kan evt. binde en serviet rundt om glasset for at holde på varmen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.626 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad laver du på St. Bededag 2024



Effektiv reklame - klik her