Logo

Vildrosehybensnaps

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Vildrosehyben
De små vildrosehyben høstes i oktober, skylles, tørres og lægges i glas. Herefter overhældes de med spiritus og trækker i 14 dage.
Hybenessensen har en kraftig smag, der godt kan tåle at blive fortyndet en del.
 
Tips: Det er vigtigt at hyben er fyldmodne da man ellers risikerer at snapsen bliver gelé-agtig på grund af pektin-indholdet i bærrene ! 
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.102 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Gul snerreEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Smoothie med kiwi, jord bar og mynteEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Hot appelsinEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• FrugtdessertEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os