Logo

Æble/peberrodsauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
500 g Belle Boskop æbler
3 spsk vand
sukker
2 spsk frisk revet peberrod

Æblerne skrælles, kernehuset tages ud.
Skær æblerne i små tern og damp dem møre i vandet til de er purerede.
Herefter smages de til med sukker.
Peberroden tilsættes efter afkøling.
Saucen er god til fx. skinke.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.595 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?