Logo

Æble- blåbærkage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Kage:
6 æg
250 g sukker
250 g hvedemel
4 tsk bagepulver
100 g smeltet smør
 
Fyld:
4 æbler
1 ½ dl sukker
300 g blåbær
 
Pisk æg og sukker til en lys æggesnaps.
Tilsæt melet blandet med bagepulveret og det smeltede smør.
Rør dejen grundigt.
Skræl æblerne, skær dem i tynde skiver og bland dem med sukkeret.
Smør to springforme og drys dem med et tynd lag rasp.
Hæld dejen i formene. Læg æblerne tæt på dejen og drys med
blåbærrene.
Bag på midterste rille 35-40 min. ved 200ºC.
Køl kagen lidt før den tages ud af formen.
Drys kagen med flormelis og server den med flødeskum.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.938 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?