Logo

Æble- og daddelkage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
300 g grahamsmel
3 tsk bagepulver
2 tsk stødt allehånde
½ tsk muskatnød
125 g farin
250 g tørrede hakkede dadler
500 g æbler
1 ½ dl æblemos
3 æg
¾ dl olie
2 spsk akaciehonning
 
Varm ovnen til 180ºC.
Riv halvdelen af æblerne og den anden halvdel skæres i tynde både.
Rør hvedemel, bagepulver, allehånde, muskat, farin og dadler sammen.
Tilsæt revne æbler, æblemos, æg og olie. Bland det hele godt sammen og hæld dejen i en smurt rund kageform.
Læg æblebådene på kagen.
Bag kagen i 60-70 minutter.
Varm honningen og pensl kagen med den.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.471 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?