Logo

Æble- og kanelis

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
450 g æbler
1 dl vand
50 g sukker
2 æggeblommer
100 g sukker
1 stang vanilje, kornene heraf
3 tsk stødt kanel
1 ½ dl piskefløde

Pynt:
lys chokolade

Skræl æblerne, fjern kernehuset og skær æblerne i både.
Kog æblerne med vand og sukker ved svag varme i ca. 15 min. til æblerne er møre.
Blend æblerne og afkøl mosen.
Pisk æggeblommer, sukker, vanilje og kanel til en luftig æggesnaps.
Pisk fløden til skum.
Vend den afkølede æblemos i æggesnapsen sammen med flødeskummen.
Hæld cremen i en form og dæk den med et tætsluttet låg eller alufolie.
Frys cremen i 3-4 timer. Rør i den under nedfrysningen.
Ved servering pyntes isen med smeltet chokolade.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 3.335 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?