Logo

Æble -og nøddefromage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
4 Personer

4 æbler
1 dl sukker
½ vaniljestang
3 blade husblas
50 g nøddekerner
100 g blød nougat
2 ½ dl piskefløde
2 dl tykmælk
8 store makroner
4 spsk sherry

Skræl æblerne og fjern kernehusene. Skær æblerne i tynde både og læg dem i ca. 2 dl kogende vand tilsat sukker og vaniljestang. Giv æblerne et opkog og sluk, men lad æblerne blive i sukkerlagen til det er afkølet. Fjern vaniljestangen. Læg husblas i en skål og dæk den med koldt vand. Hak nødderne fint. Smelt nougaten i vandbad. Pisk fløden og vend tykmælk, nøddekerner og nougatmasse i. Tag husblasen op af vandet og smelt husblasen over vandbad. Afkøl husblasen med lidt af fromageblandingen og bland det med resten under omrøring. Læg makronerne i bunden af en skål og herpå æblerne. Hæld fromageblandingen over og stil koldt i mindst 1 time.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.567 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?