Logo

Æble- og rødbedepuré

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
2 store rødbeder
150 g smør
1 løg
4 sure æbler
salt og muskatnød
 
Rødbederne koges, pilles og skæres i skiver og kommes i en gryde sammen med smørret, et hakket løg, æblerne, salt og muskatnød.
Lad det koge til en flot bordeauxrød puré.
Pureen smager fremragende til fx. "benløse fugle" eller vildt.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.514 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?