Logo

Æble-abrikoschutney -

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
4 fintsnittede skalotteløg
Olivenolie
1 spsk gule sennepsfrø
½ tsk karry
1 tsk letknuste korianderfrø
1 kanelstang
5 cox orange æbler i tern a ½ x ½ cm
100 g tørrede abrikoser i tern a ½ x ½ cm
4 dl vand
1 knold valnøddestor frisk ingefær i ski­ver
lidt rød chili
Skal af 1 citron
150 g rørsukker
Honning
1 dl æblevinaigre
Salt, peber
 
Sauter løg og alle krydderier møre og klare i olivenolie ved svag varme. Tilsæt ingefær, chili og citronskal og givet par minutter til.
Vend æble- og abrikostern samt vand i og lad simre, til æblerne er kogt delvis ud.
Tilsæt sukker, honning og vinaigre og smag t.ilmed salt og peber.
Juster evt. med mere sukker og vinaigre, det er vigtigt med en balance mellem det søde og det sure!
 
Anvendelse: Koldt eller varmt kød, postejer og terriner.
 
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 4.754 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?