Logo

Æble-bacon med løg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Æble-flæsk hører til den traditionelle julemad. Men prøv i stedet at anvende bacon - det bliver særdeles lækkert.
1 stor pakke baconskiver (ca. 350 g),
2 mellemstore løg,
2 -3 æbler.

Kom en lille klump smør på panden, derved undgår man, at bacon'et hænger i.
Fedtet hældes fra efterhånden, så baconskiverne bliver sprøde og de lægges straks på serveringsfadet. Løgene snitte s og ristes gyldne, drys lidt salt over, så også de bliver sprøde.
Æblerne skrælles, snittes i både og gyldnes i lidt af fedtstoffet, hvorpå de blandes med løgene og arrangeres i en stribe henad de sprøde baconskiver.
--
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 4.147 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?