Logo

Æble bonne famme

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
hele æbler
100 g marcipan
50 g smør
50 g sukker
 
Vincreme:
2 dl hvidvin
60 g melis
2 æggeblommer
 
Hele æbler befries for kærnehus med speciel udhuler.
Marcipan, smør og sukker røres godt sammen og fyldes i æblerne.
Bages i ovnen ca. 20 min. 170°C.
Pisk cremen skummende over svag varme.
Server æblerne med vincreme.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.525 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?