Logo

Æble-brombærkage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
125 g sukker
125 g hvedemel
2 ½ tsk bagepulver
1 æg
3 æggehvider
1 spsk majsolie
1 spsk vand
 
Fyld:
2 æbler
¾ dl rørsukker
150 g brombær
 
Tænd ovnen på 200ºC C.
Æg og æggehvider piskes godt sammen med sukkeret.
Bagepulver og hvedemel sies i dejen og dejen samles forsigtigt sammen med vand og olie.
Æblerne skrælles og skæres i tynde både.
Rørsukkeret drysses over æblerne og røres for at få det fordelt jævnt.
Kom bagepapir i en springform og hæld dejen i formen.
Fordel alle æble bådene oven på dejen så de ligger så tæt som muligt.
Hæld brombærrene over og kom kagen i den varme ovn i 35-40 min.
Når kagen er færdig afkøles den før den tages ud af formen ellers går den let i stykker.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 3.508 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?