Logo

Æble og kanel cupcakes

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Æble og kanel cupcakes

Æble og kanel fremhæver hinanden perfekt.

 

12 cupcakes:

320 g hvedemel

250 g sukker

4 tsk bagepulver

2 tsk kanel

4 spsk vegetabilsk olie

50 g usaltet smør, smeltet

2 æg, letpiskede

1 ¾ dl kærnemælk

2 små æbler, uden skræl og kernehus, finthakkede

 

Varm ovnen op til 175°C og smør 12 huller i en muffinform.

Bland mel, sukker, bagepulver og kanel i en skål. Stil det til side.

Pisk olie, smør, æg og kærnemælk sammen i en stor skål med en elektrisk håndmikser, til det er blandet.

Tilsæt melblandingen og pisk, til det er næsten blandet.

Rør æbler i - Pas på med at blande det for meget.

Fordel dejen i formen og bag kagerne i 20 minutter.

Tag formen ud af ovnen og lad den køle af i 5 minutter.

Vip kagerne ud og lad dem køle af på en rist.

Opbevar cupcakes i en lufttæt beholder i op til 2 dage, eller frys dem i op til 3 måneder.

 

Variationer:

 

Muffins med æble, kanel og valnødder

Følg basisopskriften. Tilsæt 100 g hakkede valnødder sammen med æblerne.

 

Muffins med pære og kanel

Følg basisopskriften. Erstat æbler med 2 mellemstore pærer.

 

Muffins med æble og nelliker

Følg basisopskriften. Tilsæt ½ tsk stødt nellike til de tørre ingredienser.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 4.510 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?