Logo

Æble pizza

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Æble pizza

6 pers.

 

1 stk tærtebund
2 spsk rasp
750 g æbler
1 ½ spsk usaltet smør
½ dl sukker
¼ tsk salt

Forvarm ovnen til 200°C.

Rul tærtebunden ud på en melbestrøet overflade.

Overfør bunden til en bageplade med bagepapir.

Prik bunden med en gaffel. Strø rasp over bunden.

Skræl æblerne og skær dem i både.

Læg bådene i en skål.
Opvarm smørret 1 minut over middel varme i en gryde.

Hæld det smeltede smør over æblerne.

Tilsæt sukker og salt og vend det hele godt.
Fordel æbleblandingen over dejbunden (lad 2 cm være fri hele vejen rundt).

Fold kanterne ind over fyldet og pres den godt fast.
Bag til æblerne er møre, ca. 35-40 min.

Strø reven ost over fyldet og bag yderligere 6-8 min. til osten bobler.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.708 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?