Logo

Æble trifli 1

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
500 g æbler, kogt til mos og sødet eller en rest æble grød

Creme:
2 æggeblommer
2 spsk sukker
¼ liter mælk
3 blade husblas
2 dl piskefløde, pisket til skum
gelé
1 tsk Vanila
100 g makroner
1 dl sherry

Æggeblommer og sukker røres godt. Mælken koges og dryppes i æggeblommerne under omrøring. Cremen hældes tilbage i gryden og varmes et øjeblik, men den må ikke koge. Husblasen udblødes i koldt vand et par minutter og smeltes derpå i den varme creme. Cremen afkøles, røres blød og blandes med det meste af flødeskummet. Makroner og vin lægges i en skål. Æblemosen lægges over og dækkes med cremen. Desserten pyntes med resten af flødeskummet, geléfirkanter og drysses med Vanila.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 3.687 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?