Logo

Æblebradepandekage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
¾ kg æbler
2-3 spsk citronsaft
350 g smør
300 g sukker
6 æg
2 tsk vaniljesukker
500 g hvedemel
½ tsk bagepulver
1 ½ dl mælk

Pynt:
2-3 spsk perlesukker

Skræl æblerne og skær dem i tynde både.
Dryp dem med citronsaft.
Rør dulle og sukker godt. Æg og vaniljesukker røres i.
Pisk hviderne stive og vendes i dejen sammen med hvedemel, bagepulver og mælk.
Kom dejen i en smurt bradepande, ca. 30x40 cm.
Stik æblebådene skråt ned i dejen (det skal være tæt).
Drys med perlesukker og bag kagen på midterste rille i ca. 1 time ved 175º.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 3.202 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?