Logo

Æblebudding

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
600 g æbler
4 æg
Kanel
Saccharin
 
Skær æblerne i meget tynde skiver og kog dem med saccharin.
Brug ikke for meget saccharin, idet det kan være bittert.
Nær æblerne er gennemkogt og ligner pure, skil da hviden fra et æg og
pisk det til det stivner.
Tilføj kanel og bland alle ingredienser grundigt.
Hæld blandingen i en form og placer i et vandbad indtil det er stivnet.
Serveres afkølet.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.612 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?