Logo

Æblechips

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
2 æbler
2 spk rørsukker

Tag æblerne og stik kernehuset ud.
Skær æblerne i super tynde skiver med kniv, pålægsmaskine, bladet fra grønsags snitteren i foodprocesseren ell. lign.
Læg de super tynde skiver af æble på tørt bagepapir og drys med en anelse sukker. Bag æbleflagerne i ovnen ved 110-120°C ca. 2 timer til de bliver tørre og helt sprøde.
(hvis du har en ny og meget tæt ovn, må du lige sætte en tændstik i klemme i ovndøren, sådan at damp/ kondens kan komme ud).
Varm luft ovne er bedst til denne proces, men alm. ovn kan bruges, dog kan der blive behov for lidt længere tørring.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.729 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?