Logo

Æblechutney 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
6 flåede tomater
8 æbler fx Ingrid Marie
4 store løg
350 g bløde rosiner
50 g syltet ingefær
2 spsk salt
650 g farin
½ l. æbleeddike
1 spsk gule sennepsfrø
2 laurbærblade.

Hak tomater, udkernede æbler og pillede løg groft, bland dem i en gryde med de øvrige ingredienser, og lad det hele småkoge uden låg, under jævn omrøring i et par timer, til chutneyen er tyk.
Hæld den på rene glas skyllet med lidt konserveringsmiddel og bind til.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.430 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?