Logo

Æblecider-salat med dressing af smeltet camembert

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Yndet vintersalat fra Normandiet.

1 moden camembert (gerne upasteuriseret)
2 spsk cremefraiche
1-2 spsk tør cider
brødterninger
1 knust fed hvidløg
1 spsk god olivenolie
Cossalat og Rucola salat
Cox orange æble
cider

Halvér camemberten og skæl den på samme måde som du skræller et æble, og kom den i en kasserolle og tænd på svageste blus.
Kom cremefraiche i kasserollen og lad det smelte sammen. Det tager ca. 3-4 minutter.
HVIS camemberten ikke er hel moden kan du i stedet tilsætte tør cider.
Kom brødterninger i en skål og sammen med hvidløg og olivenolie og bland det godt.
Bred dem ud på en bageplade og bag dem øverst i en mellemvarm ovn i ca. 10 minutter eller til croutonerne er gyldne og knasende.
Skær nogle tynde skiver coxorange æble og dyp dem i cider for at undgå misfarvning. Bland dem med salaten.
Hæld halvdelen af camembert-dressingen over salaten og servér resten til.
Til sidst drysses de sprøde croutoner over.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.692 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?