Logo

Aborre i rød karry

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Aborre lavet med asiatiske inspiration

100 g palmehjerter (fra dåse)
1 gul peberfrugt
3 forårsløg
20 g frisk ingefær
3 fed hvidløg
400 g aborrefilet
2 ½ tsk Maizena
salt
3 spsk risvin
6 spsk mosede tomater (fra glas el. karton)
1 spsk brun sukker
2 spsk riseddike
1 spsk soyasauce
4 spsk jordnøddeolie

Lad palmehjerterne dryppe af i en sigte og skær dem i skiver.

Skær peberfrugten over på langs og fjern kerner og hinder.

Skyl de halve peberfrugter og skær dem i tynde strimler.

Rens forårsløgene, skyl dem og skær dem i ringe.

Skræl ingefæren, pil hvidløgsfeddene og hak begge fint.

Skær fiskefileterne i strimler.

Rør 2 tsk Maizena ud i 1 spsk vand, salt og 1 spsk risvin.

Lad fiskestykkerne marinere heri i 10 minutter.

Rør de mosede tomater, sukker, eddike og 2 spsk risvin op med 4 spsk vand, ½ tsk Maizena og soyasauce.

Opvarm olien i wokken, lad de marinerede fiskestykker dryppe af og steg dem gyldne.

Tag dem op og hold dem varme.

Svits peberfrugt, løg, ingefær og hvidløg i 4 minutter.

Tilsæt palmehjerter og sauce og lad det simre i 2 minutter. Bland fiskestykkerne i.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 7.737 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvem skal være statsminister ved et blåt flertal ved næste valg?


Effektiv reklame - klik her