
# Ingredienser
200 g tørrede abrikoser
1 løg
½ rød chili
1 spsk. vindruekerneolie
½ tsk. gurkemeje
½ tsk. stødt eller hel spidskommen
1 tsk. sennepsfrø
2 spsk. lagereddike
1½ dl vand
½ tsk. groft salt
50 g rørsukker
* Tilberedning
Skær abrikoserne i halve og skær løg i tern.
Skær chilien i tynde skiver.
Varm olien i en gryde og kom løg og chili i.
Steg et par minutter og tilsæt så gurkemeje, spidskommen og
sennepsfrø.
Steg videre et minut og kom abrikoser, vand, salt og sukker
i gryden.
Lad det simre i 15-20 min til abrikoserne er bløde og
chutneyen er tyknet.
Opbevar chutneyen i tætlukket glas i køleskabet.
Energi pr. person: 474KJ/113Kcal. Næring pr. 100 g: Protein:
2,1 g. Kulhydrat: 33,3 g. Fedt: 3,8 g.
Brug madABCs Madplan til at gøre aftensmaden både bedre og nemmere med masser
af nye kreative og velsmagende retter. Prøv også Tøm køleskab, Mad til 1, Mad 30 min, Sæson og Grill +