Logo

Abrikoschutney med chili og citron

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Abrikoschutney med chili og citron

 

# Ingredienser

200 g tørrede abrikoser

1 løg

½ rød chili

1 spsk. vindruekerneolie

½ tsk. gurkemeje

½ tsk. stødt eller hel spidskommen

1 tsk. sennepsfrø

2 spsk. lagereddike

1½ dl vand

½ tsk. groft salt

50 g rørsukker

 

* Tilberedning

Skær abrikoserne i halve og skær løg i tern.

Skær chilien i tynde skiver.

Varm olien i en gryde og kom løg og chili i.

Steg et par minutter og tilsæt så gurkemeje, spidskommen og sennepsfrø.

Steg videre et minut og kom abrikoser, vand, salt og sukker i gryden.

Lad det simre i 15-20 min til abrikoserne er bløde og chutneyen er tyknet.

Opbevar chutneyen i tætlukket glas i køleskabet.

 

Energi pr. person: 474KJ/113Kcal. Næring pr. 100 g: Protein: 2,1 g. Kulhydrat: 33,3 g. Fedt: 3,8 g.

 

Brug madABCs Madplan til at gøre aftensmaden både bedre og nemmere med masser af nye kreative og velsmagende retter. Prøv også Tøm køleskab, Mad til 1, Mad 30 min, Sæson og Grill +

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 676 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvem skal være statsminister ved et blåt flertal ved næste valg?


Effektiv reklame - klik her