Logo

Abrikoser med sveskecoulis

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

  Abrikoser med sveskecoulis er et eksempel på, hvordan to meget søde frugter kan give hinnanden et ektra pift. Denne opskrift skal bare opleves.

 

1 dåse abrikoser
1 dl vand
1 dl sukker
150 g henkogte svesker
2 spsk citronsaft
2 spsk kartoffelmel

Hæld væden fra abrikoserne og læg dem på et fad.

 

Bring vand og sukker i en gryde.

 

Tilsæt svesker og citronsaft.

 

Småkog 3 minutter.

 

Rør kartoffelmel ud i lidt vand. Hæld i gryden.

 

Kog 1 minut under konstant omrøring.

 

Køl af og hæld over abrikoserne.

 

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 3.935 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvem skal være statsminister ved et blåt flertal ved næste valg?


Effektiv reklame - klik her