Logo

Abrikosglaserede oksekødboller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

 Abrikosglaserede oksekødboller er en dejlig ret, som alle i familien vil elske.

 

450 g hakket oksekød
2 æg
1 dl cornflakes
1 finthakket løg
2 tsk dijonsennep
½ dl barbecuesauce
1 dl abrikosmarmelade

Forvarm ovnen til 175°C.
Bland kød, æg, corn flakes, løg, sennep, salt og peber i en skål.
Form 24 små kugler og læg dem i en bradepande.
Brun det let i ovnen i 15 minutter.
Bland barbecuesauce og abrikosmarmelade og tildæk kødbollerne med sauce.
Bag i endnu 10 minutter og server med salat.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.992 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvem skal være statsminister ved et blåt flertal ved næste valg?


Effektiv reklame - klik her