
 
250 g hvedemel 
100 g smør / margarine 
2 spsk sukker 
¼ tsk salt 
1 æg 
25 g gær 
1 dl lunet mælk 
Fyld: 
125 g abrikosmarmelade 
2 spsk rasp 
50 g hakkede valnøddekerner 
pensling: 
Æg 
tesukker 
evt. Nøddekerner 
Findel fedtstoffet i melet og bland sukker og salt i. Rør gæren ud i lunet mælk og pisk ægget i. Kom det melblandingen. Ælt dejen godt og lad den hæve en halv time. Rul den ud til en plade 25 x 50 cm. Fordel abrikosmarmelade på dejen, derefter rasp og så nødder. Fold eller rul dejen om fyldet og læg kransen i en velsmurt springform med sammenføjningen nedad. Lad den efterhæve i 20 min. Pensl med æg og drys med tesukker og nødder. Bag ved 225ºC i 25 min.