Fyld: 
50 g  makroner
 
Frugt: 
150 g  svesker
1 ½ dl  kogt, koldt vand
1 spsk  sukker
½ tsk  citronsaft
½ dl  sherry
10 mandler
2 appelsiner
2 spsk  sukker
 
Creme: 
¼ liter fløde
2 æggeblommer
2 spsk  sukker
1 spsk  cremepulver
 
Pynt: 
1 dl  piskefløde, pisket til skum
De skyllede svesker udblødes i kogt, koldt vand 6-12 timer. De koges sagte 10 min. i udblødningsvandet, tilsat sukker, citronsaft og sherry. Sveskerne udstenes og kan fyldes med skoldede, smuttede mandler. Kompotten hældes over makronerne. Fløde, æggeblommer, sukker og cremepulver røres sammen og gives et opkog.  Cremen afkøles i ro og røres blød. Cremen hældes på sveskerne, dækkes med flødeskum og appelsinskiver, drysset med sukker.