4 bøffer af oksefilet
Olivenolie
4 tomater
½ dl rødvinseddike
3 dl piskefløde
salt og peber
50 g hasselnødder
1 potte frisk basilikum
2 dl olivenolie
1 fed hvidløg
50 g frisk parmesanost
Pasta
1 squash
Smør
1 usprøjtet citron
Flødekogte tomater:
Rids et kryds i hver af tomaterne og kom dem i kogende vand. Når skallen løsner sig (efter ca. 1 min.), fiskes tomaterne op, kommes i koldt vand og flås forsigtigt.
Skær tomaterne i kvarte og brun dem i olivenolie.
Hæld eddiken ved og lad den koge næsten helt væk.
Tilsæt fløden og lad saucen koge, til den tykner.
Smag til med havsalt og friskkværnet peber.
Pesto:
Nødder, basilikum, olie og hvidløg blendes, til pestoen er jævn.
Osten rives fint og vendes i. Smag til med havsalt og friskkværnet peber.
Squash med citron:
Skær squashen i grove stykker og steg dem i smør.
Tilsæt saft og skal af citronen, kog godt igennem og smag til med havsalt og friskkværnet peber.
Bøffer:
Steg bøfferne ved høj varme ca. 3 min. på hver side.
Pastaen koges efter anvisningen på pakken.