7 g  tørgær
2 ½ dl  vand
450 g  hvedemel
1 tsk  salt
5 spsk  olivenolie
havsalt
Forvarm ovnen til 200°C. Bland tørgær med 11/4 dl lunkent vand. 
I en anden skål blandes hvedemel og salt. 
Tilsæt gærblandingen og resten af vandet. Tilsæt olivenolien. 
Dejen æltes i hånden eller med en maskine med dejkrog.  
Læg dejen i en smurt skål, dæk den med husholdningsfilm og lad den hæve i en time, til dejen har dobbelt størrelse. 
Ælt den lidt og rul den ud i stænger. 
Læg stængerne på en bageplade dækket med bagepapir. 
De pensles med olivenolie og drysses med havsalt. 
De skal efterhæve i 6-8 minutter. 
Bag brødstængerne ved 200°C i 10-15 minutter. 
De kan holde sig i nogle dage i en lufttæt dåse eller spises straks.