Logo

Brombærsauce 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 lille finthakket løg
10 g smør
8 hakkede enebær
1 tsk tørret timian
½ tsk groft peber
1 spsk hvedemel
1 dl portvin
1 ½ dl hønsebouillon
200 g friske eller frosne brombær
½-1 dl piskefløde
lidt honning

Svits løget et par minutter i en gryde i smørret sammen med krydderierne. drys melet over og spæd med vin og bouillon under piskning. Tilsæt halvdelen af brombærrene og kog saucen ca. 10 min. ved jævn varme. Gnid saucen gennem en sigte og varm den op med fløden. Smag til med salt, peber og honning.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.826 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her