Logo

Bulgur pilav

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

200 g bulgur
1 løg
1 peberfrugt
50 g smør
5 dl grønsagsbouillon
2 tomater
salt og peber
sorte oliven
 
Hak løg og peberfrugt og svits det smørret.
Kom den skyllede bulgur ved og svits det yderligere et par minutter under omrøring.
Hæld den kogende bouillon ved og lad det koge under låg ca. 15 min.
Tag gryden fra varmen og kom de skårne tomater ved.
Drys sorte oliven over inden servering.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.524 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her