Logo

Burgerboller med grahamsmel

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Burgerboller med grahamsmel

 

(18 stk)

# Ingredienser

50 g gær 
7 dl håndvarmt vand 
2 tsk salt
1 dl olie 
½ dl sirup 
250 g grahamsmel 
175 g sigtemel 
500 g hvedemel 

* Tilberedning

Smuldr gæren i et fad. 

Rør saltet sammen med vand, olie og sirup og hæld det over gæren. 

Rør, til gæren er opløst. 

Bland grahamsmel og sigtemel og ælt det i. 

Dæk fadet med et viskestykke og lad dejen hæve i 25 min. 


Slå dejen sammen og ælt hvedemelet i lidt efter lidt. 

Slå dejen godt. 

Stil den til hævning i 30 min med et viskestykke over. 


Slå dejen sammen og tril den til en pølse, del den i 18 stykker og form flade burgerboller. 

Læg dem på en bageplade med bagepapir, prik dem i toppen og lad dem hæve i 20 min. 

Bag dem på nederste rille ved 200 ºC i ca 15 min. 

Køl bollerne af, flæk dem og fyld dem.


Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 6.525 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
1091502-03-2017 22:03:10 madABC.dk
Nej, det har jeg ikke, har du?
1091402-03-2017 17:14:21 erika
hi. har du prøvet den med andrer meltyper i mix? hvordan blev de? vh erika :)

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?



Effektiv reklame - klik her