Desserten er sprøde butterdejsrør med flødeskum og frisk
frugtsalat
Arbejdstid: 45 min. Bagetid: ca. 10 min. 6 stk.
#
275 g butterdej
1 æg
2½ dl piskefløde
Frugtsalat:
1 mango
1 lille ananas
2 bananer
*
Snirkler: Skær udrullet butterdej i 6 lange stykker med en
bredde på et par cm.
Fold bagepapir omkring en tom rulle køkkenrulle eller
folierulle, og stop papiret ind i enderne.
Vikl en dejstrimmel omkring den.
Pensl dejen med æg og læg på en bageplade med bagepapir.
Bag i ca. 10 min. ved 225 °C.
Lad snirklerne køle lidt af og skub dem forsigtigt af røret.
Skræl/pil frugterne, skær dem i små stykker og bland dem.
Pisk fløden til blødt skum.
Fyld det i en sprøjtepose og fyld hver snirkel med
flødeskum.
Server med frugtsalat.
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin