Logo

Koldskål med frugt

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Koldskål med frugt

 

En af de billigste og mest læskende desserter er koldskål med eller uden frugt.

Til 4 personer. Tilberedningstid: ca. 10 min. Køletid: 1 time

 

#

2 æggeblommer

85 g (1 dl) melis

1 l kærnemælk

10 g mandelflager

frisk frugt, fx bær, bananskiver eller mandarinstykker

*

1. Rør en æggesnaps af æggeblommer og sukker. Den skal være tyk og luftig.

Tilsæt kærnemælken og stil det koldt.

 

2. Ved serveringen drysses mandler over koldskålen og frugterne anrettes i en skål for sig.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 610 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her