Logo

Cherry tomater med urtefyld

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Pomodori ripieni

200 g cherrytomater
100 g ricottaost eller naturel flødeost
1 håndfuld frisk basilikum
1 tsk hakket purløg
salt
peber
1 spsk olivenolie.
Eller i stedet for urterne og olien,
2 spsk basilikumolie.

Halver tomaterne, tag kernerne ud med en teske og stil dem med bunden i vejret på køkkenrulle.
Rør flødeosten med hakket basilikum, purløg, salt, peber og olivenolie eller med basilikumolie. Kom osten i en sprøjtepose og sprøjt den i de små udhulede tomater.
Ostevandbakkelser, se opskrift, og cherrytomater med urtefyld smager godt sammen.

Ofte har vi i danske butikker set soltørrede tomater, de er bedst, hvis de stadigvæk er røde.
De kan faktisk bruges i mange sammenhænge, også for sig selv som antipasto, lille forret, som i denne opskrift.
De kan opbevares i et par uger i rene syltetøjsglas, hvis de er overhældt med olivenolie.
--

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.640 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her