2 spsk vegetabilsk olie
4 stk kylling bryster udbenet uden skind
salt og peber
Cajun Spice Mix
1 tsk timian
1 tsk oregano
¾ tsk cayennepeber (afhængigt af ønsket styrke)
3 tsk paprika
1 tsk hvidløgspulver
1 tsk løgpulver
1 tsk stødt spidskommen
1 tsk stødt korianderfrø
Tænd grillen.
Bland alle krydderier i en skål.
Krydr kyllingebrysterne med salt og peber.
Dæk dem generøst med krydderi blandingen.
Steg på en grill:
Spray med lidt vegetabilsk olie og læg kyllingestykkerne på grillen, og grill indtil let gylden brun og en skorpe har dannet, cirka 3 minutter.
Vend kyllingestykkerne, luk låget og fortsæt madlavning, indtil de er gennemstegt, omkring 6 minutter længere.
Steg i ovnen:
Læg kødet i en ovnfast gryde med lidt vegetabilsk olie og opvarm det.
Brun kyllingen på begge sider i et minut hver, og sæt derefter gryden ind i ovnen.
Lad det stege i 10-15 minutter, indtil kyllingen ikke længere afgiver pink saft og den indre temperatur når 85°C.
Lad det hvile i 5-7 minutter. Serveres varme majs og vandmelon salat.
Feta og vandmelon salat
½ mellemstor vandmelon uden kerner
½ kop smuldret feta, finthakket
frisk koriander eller persille
finthakket frisk mynte
friskkværnet sort peber
1 tsk limesaft
1 tsk ekstra jomfruolivenolie (valgfrit)
Brug et melonkuglejern til at forme lige store kugler af vandmelon.
Hvis du ikke har en sådan, skæres den blot i terninger.
Læg vandmelonkugler, limesaft, persille, mynte, sort peber og olivenolie i en skål.
Rør forsigtigt rundt for at blande lidt.
Drys med noget af fetaosten og serveres straks.