150 g margarine
3 æg
4 kopper sukker
4 5 kopper hvedemel
1 5 tsk natron
1 5 tsk bagepulver
1 5 tsk vaniljepulver
2 5 kopper kærnemælk
4-5 spsk cacao (rigtig cacao, ikke Nesquick eller lign.)
Bland margarine og sukker sammen i en skål.
Tilsæt æg, natron, bagepulver, vaniljesukker, halvdelen af melet og kærnemælken. Der røres godt rundt.
Tilsæt herefter resten af melet mens der røres rundt.
(Det kan være en ide at tilpasse mængden af hvedemel, da mindre hvedemel vil gøre kagen mere fugtig/fedtet - alt efter hvordan man bedst kan lide denne type kager)
Cacaopulveret tilsættes til sidst.
Dejen hældes op i et par bageforme eller en bradepande og bages i ovnen ved 180°C i ca. 40 min. (alt efter hvilken form man benytter).
Kagen er færdig når man kan stikke en kniv i den uden at der sidder dej på kniven bagefter.
Tips: Kagen smager af mest når den er kold, men kan også spises lun til fx. is.