Klik her for at sende et billede
(4 personer):
Engelsk creme:
125 g flormelis
4 æggeblommer
2 ½ dl mælk
lidt reven citronskal og lidt vanilje
Sukkeret og æggeblommer røres sammen, mælken tilsættes derefter lidt efter lidt og kommes derefter over svag varme under konstant omrøring.
Det må ikke koge, men tages væk lige før det når kogepunktet og sættes til afkøling.
Chokoladekage:
250 g chokolade
125 g smør
3 dl piskefløde
80 g sukker
5 æg
Engelsk creme: Sukkeret og æggeblommer røres sammen, mælken tilsættes derefter lidt efter lidt og kommes derefter over svag varme under konstant omrøring.
Det må ikke koge, men tages væk lige før det når kogepunktet og sættes til afkøling.
Chokolade opløses med 1 deciliter af fløden og sukkeret, æggehviderne skilles fra blommerne og piskes stive.
Chokolademassen røres nu sammen med æggeblommer og smørret over svag varme uden at det koger, tages af varmen og køles af.
De stiftpiskede hvider tilsættes og det hele afkøles.
Kommes i form hvor bunden er belagt med en lagkagebund.
Et tyndt lag marcipan kommes på toppen og drysses med kakao.