Logo

Chokoladerandkage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

150 g sukker
3 æg
75 g hvedemel
1 spsk kakao
lidt vaniljesukker
Fyld:
75 g flormelis
75 g smør
rom eller citronessens

Æg og sukker piskes til en let masse, herefter blandes hvedemel, kakao og vaniljesukker som forsigtig røres i massen.
Hældes i en smurt randform.
Bages ca. ½ time ved 175°C.
Kagen drysses med flormelis eller glasur og kokos.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.782 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her