Logo

Daddel-æblekage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

150 g hakkede dadler
1 dl kogende vand
325 g hvedemel
1 tsk bagepulver
½ tsk nellike
½ tsk allerhånde
½ tsk ingefær
½ tsk kanel
150 g smør
150 g brun farin

2 æg
2 dl æblemos
50 g nødder
50 g mandler

Overhæld dadlerne med kogende vand.
Bland hvedemel, bagepulver og krydderier.
Smuldr fedtstoffet i, så det ligner reven ost.
Tilsæt farin.
Pisk ægggene let sammen og rør dem i sammen med æblemos, hakkede dadler, nødder og mandler.
Kom dejen i en velsmurt springform, ca. 22 cm i diameter.
Bag kagen 50-60 minutter ved 175°C.

Tips: Fryseegnet

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 3.200 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvem skal være statsminister ved et blåt flertal ved næste valg?


Effektiv reklame - klik her