Logo

Daddelbrød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Kage

2 dl groft hakkede dadler
2 dl kogende vand
1 tsk tvekulsurt natron
1 æg
2 dl mørk farin
2 dl groft hakkede valnøddekerner
1 tsk vaniljesukker
3 dl hvedemel
1 spsk smør

Kog vandet op, og opløs natron heri. Hæld blandingen over de hakkede dadler, og lad det stå, til det er afkølet. Pisk ægget med elpisker, og tilsæt farinen lidt ad gangen, mens der piskes. Vend den afkølede daddelblanding i. Kom nødder, hvedemel og vaniljesukker i. Smelt smørret, og rør det i. Kom massen i en lille bageform beklædt med bagepapir. Bages midt i en 175ºC varm ovn i ca. 50 minutter. Opbevar den afkølede kage i plastpose.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.842 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?