Logo

Daddelbrød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
200 g tørrede dadler
4 dl ymer
75 g lyst rørsukker
75 mørkt muscovadosukker
reven skal af 1 citron
200 g grahamsmel
200 g hvedemel
3 tsk bagepulver
 
Hak dadlerne i små stykker.
Rør ymer og sukker sammen.
Tilsæt citronskal, bland de 2 slags hvedemel og bagepulver og kom det i.
Tilsidst vendes dadlerne i.
Fordel massen i en smurt brødform (1 ½ l) og bag brødet ved 175-180ºC
ca. 1 time.
 
Tips: Dette er en mellemting mellem et saftigt brød og en fast kage.
Nybagt serveres det som det er, men kan også nydes koldt med smør.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 3.475 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?