Logo

Daddelkage ♥

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

 

400 g friske dadler

2 dl vand

2 citroner (1 dl saft)

75 g oliemargarine

150 g sukker

1 æg

1 tsk vaniljesukker

250 g mel

1 tsk natron

3/4 tsk salt

1 dl groft hakkede nøddekerner

2 spsk rom

150 g flormelis

2 spsk kogt vand

1 tsk oliemargarine

 

Skær dadlerne en gang igennem.

Hæld varmt vand og citronsaft på, og lad det afkøle.

Hak nødderne i foodprocessoren.

Rør fedtstof og sukker godt sammen, rør æg og vanillesukker i og tilsæt sigtet mel,

natron, salt og nøddekerner.

Rør daddelblandingen i og hæld dejen i en bageform, foret med bagepapir.

Sæt kagen i en kold ovn og indstil på 165°C varmluft i 30 –35 min.

Når kagen er næsten kold, stænkes den med 2 spsk rom og pakkes i plastpose.

Kagen stilles køligt.

Før serveringen glaseres kagen med flormelis rørt med vand og lidt oliemargarine.

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.746 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Ovnbagte ferskner med MarscaponecremeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os