Logo

Daddelkage med figner

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

 

4 æggeblommer

4 æggehvider

200 g sukker

100 g grofthakkede valnødder

150 g skårne dadler uden sten

170 g hvedemel

2 tsk bagepulver

 

Pisk æggeblommerne godt med sukkeret og bland de hakkede valnødder og dadler i melet sammen med bagepulveret.

Pisk æggehviderne stive og rør først melblan­dingen i æggesukkermassen og så de stift­piskede æggehvider.

Kom dejen i en smurt form og bag den i ovnen ved 180°C ca. 1 time.

 

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.820 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?