Logo

Daddelkage med grapesirup

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

 
350 g dadler
3 dl vand
3 æg
300 g mørk farin
125 g smør
400 g hvedemel
2 tsk vaniljesukker
2 tsk bagepulver
Grapesirup:
saft af 2 grapefrugter
2 dl sukker
50 g smør
 
Udsten dadlerne og lad dadlerne simre møre med vandet.
Blend daddelmassen og lad den afkøle.
Pisk æggene til skum med brun farin.
Tilsæt smeltet smør og daddelmasse, og rør det godt sammen.
Tilsæt hvedemel, vaniljesukker og bagepulver.
Fyld dejen i en lille bradepande og bag kagen i co. 40 min. ved 170ºC.
 
Grapesirup: Kog grapesaft, sukker og smør i ca.. 10 minutter.
Hæld siruppen over den varme kage og lad kagen afkøle lidt, inden den serveres.

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.971 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?