Logo

Daddelkager

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Fyld:
150 g tørrede dadler
saften af ½ citron

Dej:
100 g smeltet smør
2 dl vand
3 spsk olie
salt
1 spsk citronsaft
325 g hvedemel
1 tsk bagepulver

Fyld:
Fjern stenene fra dadlerne, der hakkes.
Kom dem i en skål og bland dem med citronsaft.
Lad det trække mens dejen laves.

Dej:
I en røreskål kommes lettere afkølet smeltet smør.
Det piskes med vand, olie, salt og citronsaft.
Bagepulver blandes med hvedemel.
Det hele æltes til en dej.
Del dejen i 30 lige store portioner.
Tril dem til boller og tryk dem flade.
Læg en tsk fyld på hver.
Luk dem om fyldet.
Sæt kagerne på bagepapir på en ovnplade med sammenføjningerne
nedad.
Tryk hver med et let mønster med en gaffel.
Bag i en forvarmet ovn 175°C i 22-25 minutter, til de er let gyldne.
Afkøles på rist.
Serveres med drys af sigtet flormelis
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.821 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?