Logo

Dadler med Cabrales og lufttørret skinke

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tørrede dadler uden sten
Et stykke Cabrales eller anden blåskimmelost efter ønske
Lufttørret spansk skinke (Serrano eller bellota)

Et lille stykke blåskimmelost kommes ind i dadlerne hvorefter et tyndt stykke skinke vikles omkring dadlen.
Man kan også stikke små stykker af skinken ned i dadlen hvis man synes det er nemmere.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.660 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?